— Algemene voorwaarden

☾  Algemeen

1. Atelier Lein gaat liefdevol om met de privacy van alle gebruikers van haar site. Persoonlijke informatie die wordt verschaft, wordt respectvol verwerkt om de bestelling of het contact zo snel mogelijk te laten verlopen. Atelier Lein verkoopt persoonlijke gegevens niet aan derden en geeft informatie alleen weg aan derden wanneer zij betrokken zijn bij het uitvoeren van de bestelling.

2. Geen enkele overeenkomst via de website kan worden gecreëerd, zonder uw toestemming van deze voorwaarden. Klanten van Atelier Lein kunnen ook contact zoeken per e-mail voor speciale aanvragen. Mocht dit het geval zijn en er wordt een bestelling geplaatst, dan wordt deze schriftelijk bevestigd door Atelier Lein en gaat de klant akkoord met de Algemene Voorwaarden.

3. Door het plaatsen van een bestelling bij de webshop van Atelier Lein accepteert de klant de Algemene Voorwaarden.

4. De kleuren op je scherm kunnen verschillen van het originele product. Dit hangt onder andere af van de instellingen
van jouw computer. Ik doe mijn uiterste best om de juiste kleuren op de webshop te tonen.

☾  Identiteit

Atelier Lein
info@atelierlein.nl
06-21184340
KvK: 84111844
BTW: NL003913901B29

☾  Betaling

1. Alle prijzen zijn in euro’s (incl. 21% BTW) en exclusief verzendkosten.

2. Atelier Lein accepteert betalingen via iDeal.

3. Verzendkosten, afhankelijk van product en bestemming, zijn voor rekening van de klant.

4. Verzendkosten worden toegevoegd aan jouw bestelling en zijn afhankelijk van het gewicht en/of de grootte van het product. Berekeningen worden automatisch gemaakt door de webshop en zijn gekoppeld aan de producten. Atelier Lein is verantwoordelijk voor deze berekeningen maar zal bij een eventuele rekenfout contact met u opnemen over de correctie van het resterende bedrag.

5. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een automatisch gegenereerde bevestiging per e-mail..

☾  Levering

1. Bestellingen worden binnen 5 tot 10 werkdagen, na het ontvangen van de bestelling, verzonden door Atelier Lein via PostNL. Heb je een spoed-wens? Speciale (levering) vraag? Stuur een mailtje naar info@atelierlein.nl en ik zal wanneer mogelijk de vraag beantwoorden en hopelijk aan de slag gaan met de specifieke wens.

2. Atelier Lein kan niet aansprakelijk worden gesteld, indien Post NL in gebreken treedt.

3. Op feestdagen worden er geen bestellingen gedrukt en verzonden.

4. Wil je een bestelling annuleren? Graag vraag ik je om dit uiterlijk 24 uur na je bestelling aan mij door te geven. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@atelierlein.nl.

5. Gepersonaliseerde posters en kaarten met tekst en/of de betreffende maanstand, kunnen niet worden geannuleerd.

☾  Retourneren

1. Wilt je jouw artikel retourneren? Is het artikel beschadigd? Neem contact met mij op, dan regelen we het samen.
2. Geretourneerde producten zijn ongebruikt, inclusief de bijbehorende bescherming.

3. Een retour moet altijd digitaal worden aangemeld via info@atelierlein.nl en worden opgestuurd volgens de retour procedure.

4. Na 14 werkdagen gaat Atelier Lein er van uit dat de klant heeft ingestemd met de bestelling.

5. Verzendkosten op geretourneerde goederen zijn voor rekening van de klant.
Ik adviseer je om de retourzending te voorzien van een trackingnummer.

6. Atelier Lein is niet verantwoordelijk voor schade, diefstal of verlies van retourzendingen.

7. Defecte artikelen worden omgeruild voor hetzelfde soort product, afhankelijk van beschikbaarheid.

8. In geval van klachten, altijd eerst contact opnemen met info@atelierlein.nl.

9. Retouren sturen naar Atelier Lein, Zes Huizenhof 30, 6511 EA, Nijmegen

☾  Overmacht

1. Atelier Lein heeft in een geval van overmacht het recht om een overeenkomst tussen klant en Atelier Lein te ontbinden. Overmacht wordt gezien als een belemmering die niet kan worden voorkomen door Atelier Lein en wat ervoor zorgt dat Atelier Lein zijn verplichtingen niet na kan komen. Atelier Lein is verantwoordelijk voor het melden van de situatie aan de klant in kwestie.

2. Atelier Lein heeft in een geval van overmacht het recht om een overeenkomst tussen klant en Atelier Lein te ontbinden. Overmacht wordt gezien als een belemmering die niet kan worden voorkomen door Atelier Lein en wat ervoor zorgt dat Atelier Lein zijn verplichtingen niet na kan komen. Atelier Lein is verantwoordelijk voor het melden van de situatie aan de klant in kwestie.

☾  Intellectuele eigendommen

1. Deze website en alle producten die hierop te koop worden aangeboden, zijn intellectueel eigendom van Atelier Lein. Niets mag worden gekopieerd of gebruikt zonder toestemming van Atelier Lein.

2. Indien Atelier Lein producten vervaardigt op grond van uitdrukkelijke aanwijzingen van de koper, zoals door de koper aangeleverde ontwerpen, schetsen, zinnen of gegevens, staat de koper er voor in dat er geen inbreuk op rechten van derden gemaakt wordt. De koper vrijwaart Atelier Lein voor aanspraken van derden ter zake en vergoedt alle door Atelier Lein in verband met deze aanspraken gemaakte kosten.

☾  Maatwerk

1. Wanneer een overeenkomst wordt gemaakt tussen Atelier Lein en de klant in kwestie, wordt de afspraak schriftelijk bevestigd door Atelier Lein en gaat de klant akkoord met de Algemene Voorwaarden. Tenzij de klant de overeenkomst binnen 24 uur na het accorderen van de offerte annuleert.

☾  Prijswijziging

1. Indien prijzen van grondstoffen, invoerrechten, belastingen en overige andere externe kosten stijgen, is Atelier Lein gerechtigd om de verkoopprijs aan deze prijsverandering aan te passen.

☾  Alle rechten voorbehouden

1. Alle producten op de pagina’s van www.atelierlein.nl zijn beschermd door auteursrecht en merkrecht.

2. Het kan niet gebruikt worden voor welk doel dan ook zonder het verkrijgen van onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vooraf.