I.v.m. zwangerschapsverlof is het t/m 1 september niet mogelijk om maanstand posters, geboorte- en trouwkaarten te bestellen.

— Over Atelier Lein

MARJOLEIN MULDERS

Tot de maan en terug

Neem een wens in gedachten. Dat kan zowel een grote als een kleine wens zijn. Een wens waar je wellicht jaren aan zult moeten werken of één die zich zomaar ineens zou kunnen realiseren. Wat zie je, ruik je, maar bovenal; wat voel je? Dit kleine stukje tekst is voor mij het begin geweest van Atelier Lein.

En daar ging ik dan, op mijn fiets met mijn hondje en bloemen voor in mijn lila krat. Het zonnetje schijnt en ik mag weer aan de slag met nieuwe aquarel illustraties. Heerlijk, de hele dag schilderen! Als het ontwerp einde van de dag is afgeleverd bij de drukkerij, loop ik terug naar huis en voel ik mij intens gelukkig. Geloof het of niet, maar inmiddels zijn we maanden, wensen en visualiseren verder en heb ik een hondje (Faber!) en zit ik iedere ochtend op de fiets naar mijn werkplek om datgene te doen wat ik het allerliefste doe; iets bijzonders maken voor een ander. Ik geloof dat je voor jezelf het leven kan creëren waar je het diepst naar verlangt. Of dat verlangen nou groot of klein is. Iedere dag probeer ik weer verder te gaan op datgene waar ik een gelukkig gevoel van krijg. ​Wat wens jij?

Liefs, Marjolein