I.v.m. zwangerschapsverlof is het t/m 1 september niet mogelijk om maanstand posters, geboorte- en trouwkaarten te bestellen.

— Maatwerk

Maatwerk maanstand posters

Een bijzonder moment
verdient iets unieks

Een klein wondertje op de wereld zetten, de liefde delen met diegene waar jij het meest van houdt of het gemis van iemand die jij niet meer om je heen hebt. Welk bijzonder moment komt er bij jou naar boven als je dit leest?​ Met veel liefde leg ik dát moment voor jou vast. Dat doe ik met een Maanschildering op datum. De Maan is iedere dag namelijk net iets anders. Daarom schilder ik de maan op het voor jou zo bijzondere moment. Eventueel kalligrafeer ik er een bijzondere betekenis onder.​ Wil je iemand die je liefhebt een speciaal cadeau geven? Of ben je op zoek naar een uniek geboorte- en of trouwkaartje? Met heel mijn hart, tot de maan en terug,
maak ik iets bijzonders voor jou.

Maatwerk posters

Geboorte & trouwkaarten

Vier het leven!


Ben je op zoek naar een bijzonder trouwkaartje of geboortekaartje? Een vertaling van jullie wens in een uniek handgeschilderd ontwerp, dat volledig bij jullie past. Het zou voor mij een cadeautje zijn om hier iets voor jullie in te kunnen betekenen.  Vul het formulier in en ik neem contact met jullie op. Hopelijk spreken we elkaar snel.

Geboorte- en trouwkaarten